Den Anker Didactiek & (Kinder)Coaching biedt kinderen, pubers, (jong)volwassenen en ouders de mogelijkheid om even voor anker te gaan als de zee wat te woelig is. Zodat de boot uiteindelijk weer op eigen kracht vooruit kan stomen.

Ik ben Andrea Verlaek, moeder van twee volwassen kinderen, groepsleerkracht PO en HBO-Orthopedagoog. Naast een bak aan ervaring als moeder, leerkracht, rugzakbegeleidster, bovenschools specialist hoogbegaafdheid binnen een stichting voor PO heb ik een groot hart en probeer ik problemen oplossingsgericht aan te pakken. Altijd zoveel mogelijk in afstemming met de mensen er omheen.

Omdat ieder mens uniek is en te maken krijgt met unieke levenservaringen kies ik er voor om niet vanuit één methode te werken. Ik bied zoveel mogelijk maatwerk en put daarbij uit mijn eigen unieke ervaringen, kennis en vaardigheden.

Mijn specialisaties zijn hoogbegaafdheid, beeld- en taaldenken en langdurig zieke kinderen.

Naast onderwijskundig onderzoek en -begeleiding ben ik ook beschikbaar om mee te denken op scholen en/of workshops, trainingen en lezingen te geven m.b.t. hoogbegaafdheid, beelddenken en langdurig zieke kinderen.

Ik ben trainer voor de opleidingen van Instituut Kind in Beeld. Deze zijn incompany en op locatie aan te vragen.

Ik geef trainingen Leren Leren Methode, Belbin TeamToppers voor kinderen, pubers en (jong)volwassenen en weerbaarheidstrainingen.

Ik kan een volledig didactisch (beelddenk)onderzoek afnemen. Indien gewenst vertaal ik de resultaten van het onderzoek naar een praktisch advies voor de (basis)school. Eventueel aangevuld met leerkracht- en/of schoolbegeleiding.

Ik ben gecertificeerd Life-Boat-coach en KOMBAS trainster.

Den Anker Didactiek & (Kinder)Coaching

Marktstraat 9

5991 AS Baarlo

0610760770

info@denanker.nl