Den Anker Didactiek & (Kinder)Coaching biedt kinderen, pubers, (jong)volwassenen en ouders de mogelijkheid om even voor anker te gaan als de zee wat te woelig is. Zodat de boot uiteindelijk weer op eigen kracht vooruit kan stomen.

Ik ben Andrea Verlaek,

moeder van twee volwassen kinderen, groepsleerkracht PO en HBO-Orthopedagoog. Sinds 2015 ben ik eigenaresse van Den Anker Didactiek & (Kinder)Coaching in Baarlo. Een praktijk waarbinnen ik kinderen, jongeren, ouders en (jong)volwassenen begeleid op pedagogisch en onderwijskundig vlak. 

Naast een bak aan ervaring als moeder, leerkracht, rugzakbegeleidster, bovenschools specialist hoogbegaafdheid binnen een stichting voor PO heb ik een groot hart en probeer ik problemen oplossingsgericht aan te pakken. Altijd zoveel mogelijk in afstemming met de mensen er omheen. Omdat ieder mens uniek is en te maken krijgt met unieke levenservaringen kies ik er voor om niet vanuit één methode te werken. Ik bied zoveel mogelijk maatwerk en put daarbij uit mijn eigen unieke ervaringen, kennis en vaardigheden.

Mijn specialisaties zijn hoogbegaafdheid, expert visuele- en verbale leersysteem en langdurig zieke kinderen.

Ik ben beschikbaar om mee te denken op scholen en/of workshops, trainingen en lezingen te geven m.b.t. hoogbegaafdheid, visuele leervoorkeur en langdurig zieke kinderen.

Samen met een collega heb ik de training Doceer ’t Leren! Voor het PO en het VO/MBO ontwikkeld. In deze training geven wij docenten inzicht in het lerende brein met daarbij praktische werkvormen hoe dit direct toe te passen in de onderwijspraktijk. Deze zijn incompany en op locatie aan te vragen.

Ik ben trainer voor de opleidingen van Instituut Kind in Beeld. Deze zijn incompany en op locatie aan te vragen.

Ik geef trainingen Leren Leren Methode, Belbin TeamToppers voor kinderen, pubers en (jong)volwassenen en weerbaarheidstrainingen.

Ik kan een volledig onderwijskundig onderzoek afnemen. Hiermee breng ik een kind didactisch én pedagogisch in beeld. Indien gewenst vertaal ik de resultaten van het onderzoek naar een praktisch advies voor de (basis)school. Eventueel aangevuld met leerkracht- en/of schoolbegeleiding.

Ik ben gecertificeerd Life-Boat-coach en KOMBAS trainster.

 

 

Den Anker Didactiek & (Kinder)Coaching

Marktstraat 9

5991 AS Baarlo

0610760770

info@denanker.nl

LinkedIn